Teamwork

Teamwork on vuonna 1990 perustettu yritys, jonka toiminta perustuu vankkaan koneinsinöörin koulutukseen ja monipuoliseen kokemukseen konepajatoiminnan eri osa-alueilta - myös kansainvälisesti.

Teamworkin toimialaa ovat

  • Edustukset
  • Toimeksiannot
  • Teollisuustyökalujen, koneiden ja laitteiden myynti, vienti ja maahantuonti

Kokemusta Teamworkille on kertynyt erityisesti työkalun valmistukseen ja metalliteollisuuden alihankintaan liittyvissä tuotannon, tuotannon suunnittelun, laadunvalvonnan, myynnin ja tarjouslaskennan tehtävistä.

Erikoisosaaminen

Yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Teamworkin erikoisosaamista lastuavan työstön ja hionnan alueilla. Yhdessä asiakkaiden kanssa valitaan vaihtoehtoiset työmenetelmät. Suunnitteluun liittyy oleellisena osana oikean työkalun valinta ja valintaan liittyvät työstö- arvosuositukset. Teamwork voi toimittaa sopivat erikoistyökalut ja erikoishiomalaikat, jos mikään markkinoilla olevista standardivaihtoehdoista ei tunnu sopivalta. Erikoistyökalujen ja hiomalaikkojen suunnittelu tehdään yhteistyössä asiakkaan ja valmistajan kanssa. Lastuamisen ja hionnan lisäksi Teamwork palvelee konepajoja myös esim. tekemällä työstyökoneiden valintaan liittyviä selvityksiä ja etsimällä uusia yhteistyökumppaneita.