Ajankohtaista

10 / 2011 - MFP Kierretapit

Olen ottanut myyntiohjelmaan Italialaisen HTS Group S.R.L. ryhmän
valmistamat MFP kierretapit. Ohjelmasta löytyvät normaalit metriset ja
tuumakierretapit eri pinnoitteilla . Lisäksi manglaavat tapit ja tapit
Heli Coil kierre-elementeille. 

12/2009 - Erikoisterät ja terähuolto

Teamwork on hoitanut ja hoitaa edelleenkin asiakkaidensa terähuollot tarpeen mukaan . Myös erikoisterien suunnittelu ja niiden valmistus yhdessä yhteistyökumppanien kanssa on Teamworkille tuttua puuhaa . Paitsi erikoisterät niin myös erikoismittavälineet ja mittavälineiden modifiointi on tullut tutuksi - kiitos taitaville, kotimaisille työkalupajoille .

Kotimaisten kumppanien lisäksi Teamworkilla on yhteyksiä myös maan rajojen ulkopuolelle, liittyen erikoistyövälineiden valmistukseen ja huoltoon, pintakäsittelyineen .

3/2009 - Kovametalliromun keräys

Teamwork on hoitanut yhteistyökumppaninsa, Tikomet Oy:n, toimeksiannosta kovametalliromun keräystä vuodesta 2006 lähtien. Keräystoiminta jatkuu edelleen niin että asiakas toimittaa romuerän Tikomet Oy:lle, Iskutie 9, 40320 Jyväskylä. Romu vastaanotetaan, tarkastetaan ja punnitaan. Tämän jälkeen punnitustulos ilmoitetaan asiakkaalle ja asiakas lähettää laskun Teamworkille, joka hoitaa kyseisen romuerän hyvityksen asiakkaalle. Romuksi hyväksytään kaikki kobolttisidonnainen kovametalli kuten teräpalat, kovametalliporat, kovametalliset jyrsintapit jne. Romun seassa ei saa olla terästä eikä muitakaan epäpuhtauksia. Romun puhtaus vaikuttaa myös siitä maksettavaan hintaan.

Mikäli nurkissanne on romuksi menevää kovametallia niin ottakaapa yhteyttä J.Hänniseen 0400-245411 niin sovitaan yksityiskohdat romun toimittamisesta ja hyvityksestä.